Gestió Empresarial Iggnova

ERP IGGNOVA

Capacitat d'unir i integrar departaments

Aquest software de gestió empresarial (ERP) dirigit a les petites i mitjanes empreses, destaca per la seva funcionalitat, la seva capacitat d’unir i integrar els diferents departaments d’una empresa, adaptant-se a les seves necessitats més exigents, convertint aquesta aplicació en una eina eficaç i funcional que l’ajudarà a donar solució a les necessitats de gestió de la seva empresa.

Iggnova
Modular

Solució Modular

IGGNOVA és una solució modular capaç d’adaptar-se a les necessitats específiques de cadascuna de les empreses.Disposa de les eines més avançades per personalitzar els processos, dissenyar pantalles i generar informes específics, utilitzant com a base de dades MS-SQL Server.

Integració de dades

Aquest ERP aporta la integració de dades, per la seva major seguretat i facilitat d’accés, s’eliminaran les dades i operacions innecessàries o redundants, el que li suposarà una reducció de temps i costos en tots els seus processos de gestió.

Improve

Característiques

Modular

Modular, adaptable i escalable

Pot adaptar-se a cadascuna de les àrees i necessitats de la seva empresa, creixent al mateix ritme que ho faci el seu negoci.

Manteniment

Baix cost de manteniment

La robustesa del programa fa que no necessiti un manteniment exhaustiu aconseguint abaratir costos futurs.

automatització

Procés d'actualització automàtic

Actualització de les seves dades amb processos automatitzats.

Senzillesa

Senzilla utilització i formació

Senzillesa i fàcilitats als seus treballadors, tot i això, farem formació del personal de l'empresa per millorar el seu rendiment i treure el màxim profit de les gestions.

CRM integrat

CRM integrat

Disposar d'un CRM integrat proporciona beneficis i reducció del temps de feina fent que la presa de decisions sigui més intel·ligent.

MS-OFFICE

Connectivitat amb les eines de MS-Office

Possibilitat d'importar i exportar dades a la suite ofimàtica lider per excelència. També existeix la possibilitat de utilitzar el format PDF.

DEPARTAMENTS

Contacti amb nosaltres