Privacitat

Política de privacitat

Infogestió Girona S.L.U. amb CIF: B17723586 i domicili al c/ Salt 19 1er. local C – Pol. Ind. Mas Xirgu – 17005 Girona, en compliment de la legislació de protecció de dades vigent i de la LSSI-CE 34/2002, us comunica que a través dels formularis de www.infogestiogirona.com podem recollir informació de caràcter personal que us pot identificar.

Aquesta informació personal respon a les categories de dades següents. Dades de contacte: nom, cognoms, DNI o NIF (en algunes ocasions), adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic i altres informacions del mateix tenor que ens proporcioni voluntàriament, en endavant LES SEVES DADES.

Aquestes dades s’incorporaran als fitxers informatitzats corresponents degudament registrats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per Infogestió Girona S.L.U., responsable del lloc web; i en cap cas es lliuraran a terceres parts, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD); excepte en els casos que més avall es detallen.

El tractament de les vostres dades personals té les finalitats següents:
Administrar i gestionar la relació que hi ha entre vostè i Infogestió Girona S.L.U. de forma personalitzada, respondre a les vostres consultes, enviar-vos informació de les activitats, així com qualsevol oferta de serveis i productes d’Infogestió Girona S.L.U. que considerem d’interès per a vostè o la vostra empresa.

Infogestió Girona S.L.U. ofereix raonables mesures per protegir les seves dades limitant, per exemple, l’accés a aquesta informació només a empleats autoritzats, proveïdors de serveis (missatgers, correus, transportistes, entre d’altres) i contractistes que necessiten tenir accés a les dades per realitzar les activitats descrites a aquesta política. Tot i fer esforços per proporcionar les mesures de seguretat raonables per processar i mantenir la informació, els sistemes de seguretat no poden prevenir totes les potencials bretxes de seguretat que poguessin succeir.

Infogestió Girona S.L.U. podrà compartir les seves dades amb agents, contractistes i empleats, en relació amb els serveis que duen a terme aquestes persones o entitats. Aquests tenen prohibit utilitzar aquestes dades si no és per proporcionar serveis relacionats amb les finalitats de la recollida de dades.
Infogestió Girona S.L.U. es reserva el dret de compartir les vostres dades per respondre a sol·licituds formals d’informació per part de les autoritats competents o quan sigui requerit per llei.

Les vostres dades es guardaran durant el període de temps necessari per complir les finalitats descrites en aquesta política de privadesa, la nostra política de retenció de dades i per tot el temps en què puguin sorgir responsabilitats segons la legislació i normativa aplicable.


Podreu exercitar els vostres drets i opcions en matèria de protecció de dades personals i tindreu dret a sol·licitar a Infogestió Girona S.L.U. informació sobre com és tractada la vostra informació personal i amb qui és compartida. També tindreu dret a veure i obtenir una còpia de la vostra informació personal. Si considereu que aquestes dades són incorrectes o estan incompletes, tindreu dret a sol·licitar la vostra correcció o esborrat.


Vostè també podrà realitzar qualsevol consulta sobre els seus drets i opcions respecte al tractament de les seves dades personals formalitzant una sol·licitud per escrit, juntament amb una còpia del DNI o passaport a la següent adreça postal: C/ Salt 19 1er. local C – Pol. Ind. Mas Xirgu – 17005 Girona; o bé a través del següent correu electrònic: info@infogestiogirona.com


Podeu presentar una reclamació sobre el tractament de la vostra informació personal, posant-vos en contacte amb Infogestió Girona S.L.U. a l’adreça de correu info@infogestiogirona.com perquè es doni curs a la seva sol·licitud. Si entengués que Infogestió Girona S.L.U. està tractant la seva informació personal de forma contrària a la que estableix la legislació espanyola de protecció de dades vigent, podrà presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).