Empresa

Empresa

Presentació de l'Empresa

InfoGestió Girona S.L.U., som una empresa del sector de les tecnologies de la informació amb professionals amb més de 20 anys d’experiència en coneixements tecnològics i de gestió de processos. Proporcionem valor afegit a les mitjanes i petites empreses, implementant solucions basades en Software de Microsoft Dynamics Nav, així com implementant solucions pròpies.

Treballem en equip per oferir-li les millors solucions a les seves necessitats, tant en consultoria de software com en suport tècnic pels seus equips informàtics. Fem fàcil el desenvolupament i implementació de solucions per la gestió del seu negoci.

L’atenció i el servei al client marca un dels nostres principals objectius com empresa. 

Tenim experiència treballant amb diferents sectors:

Sectors

Distribució

Distribució
(Aliments, Begudes)

Magatzem

Magatzems
(Materials de construcció)

Transport

Empreses de transport

Fàbrica

Industrial
(Metall, Tèxtil)

Botiga

Comerç
(TPV)

Confraries

Confraries de pescadors

Àrea de treball

InfoGestió Girona

SERVEIS

Consultoria

Una de les principals funcions de la nostra empresa és l’àrea de consultoria. Ens encarreguem d’analitzar les solucions des d’un punt de vista empresarial, no simplement tècnic. Aquesta metodologia assegura anàlisi i enfocament correcte de totes les àrees d’implantació, per aconseguir millorar els processos del client en el seu negoci.

Implantació

Per a la implantació de noves solucions als clients, utilitzem la metodologia SureStep, certificada per Microsoft. Igualment tenim una àmplia experiència en migració de les dades d’altres sistemes d’informació existents per migrar les dades a les noves solucions per al client. Ens encarreguem de la formació dels usuaris, proves i suport en la posada a punt de la solució.

Desenvolupament a mida

Al treballar amb implantacions de Dynamics Nav i del nostre propi ERP Iggnova, també oferim serveis de programació a mida de noves solucions o adaptacions dels programes existents així com la creació de documents d’anàlisi pel software de Bussiness Intelligence PowerBI (per la presa de decisions). Al disposar de clients amb programació antiga de COBOL, també disposem de recursos per la programació d’aquest llenguatge.

 

Suport d’incidències i consultes

Oferim un contacte directe amb el client, amb suport i resolució de les incidències que puguin sorgir, així com atenció a consultes del client. Podem realitzar les tasques de millores i noves funcionalitats tant remotament com a casa del client.

Servei tècnic d’equips informàtics

Oferim serveis d’instal·lació, configuració i manteniment dels equips informàtics del client, així com la venda i instal·lació de nous equips informàtics. També posem a disposició dels clients un Contracte de Manteniment de Hardware, amb el qual oferim un servei de resposta en cas d’avaria d’entre 24 i 48 hores (en dies laborals). Per les màquines que estan incloses en aquest servei, en cas d’avaria seran reparades sense cost per al client i en cas de necessitat es prestarà un aparell de condicions semblants, perquè el client pugui continuar treballant sense problemes, mentre solucionem l’avaria.

Els Nostres Productes

Solució de Business Intelligence PowerBI

Solució per a la generació d’informes d’alt nivell (Per Direcció i caps de departament), amb la finalitat d’obtenir una visió general de l’empresa i els departaments, per ajudar a la presa de decisions, PowerBI és un software d’anàlisi i publicació d’informació basat en arquitectura web i adaptat a la nova generació mòbil de tauletes.

Venda de màquines i consumibles

Posem a disposició dels nostres clients un ampli catàleg de productes, des de: servidors, ordinadors de sobretaula, portàtils, monitors, teclats, ratolins, tauletes, impressores làser, impressores d’injecció, impressores d’etiquetes, impressores de tiquets (TPV), consumibles, lectors d’empremta digital, lectors de codi de barres, dispositius mòbils de magatzem, switchs, router, cablejat de xarxa, connectors, antenes de magatzem de radiofreqüència, antivirus, sistemes operatius de servidor i de client, llicències de Terminal Server, SAIS (sistemes d’alimentació ininterrompuda), sistemes de còpies per servidors i llocs de treball, escàners, sistemes de projecció, etc.

Tot treballant amb grans marques com: HP, SAMSUNG, ACER, SONY, OKI, ESET Nod32 Antivirus, Microsoft, Datalogic, Teklogix, Unitech, Zebra, GERMARK, EPSON, FUJITSU…

Som Partners i distribuidors de Microsoft, HP, OKI, ESET Nod32, Datalogic, Zebra, entre altres.

 

Samsung
Ubiquiti
Sony
Oki
ESET NOD32
HP
Microsoft
Microsoft Dynamics Nav
Germark
Datalogic
logo_zebra
Konica Minolta
Epson