Subministrament i instal·lació

Servei Tècnic

SuBministrament i Instal·lació

Implantació de sistema ERP

El nostre equip tècnic li instal·larà les solucions de hardware i software més avançades i adequades a les seves necessitats per millorar els recursos de la seva empresa.
Implantem solucions de gestió empresarial basades en sistemes ERP tant pròpies (Iggnova, iVendes), com externes (Microsoft Dynamics Nav), destinades a les petites i mitjanes empreses, amb solucions verticals per diferents sectors.

Ordinadors i portàtils

El nostre equip li instal·larà les solucions adequades a les seves necessitats pel seu entorn de treball, fent-li un pressupost a mida.

Suport

A Infogestió Girona hem tingut sempre com a objectiu ser els proveïdors tecnològics dels nostres clients, amb un servei tècnic altament qualificat coneixedor de les necessitats de la seva empresa, tant en la implantació com en el manteniment postvenda.

Impressores i consumibles

Posem a la seva disposició impressores així com els consumibles corresponents, a més de proporcionar-li servei tècnic.

Xarxes

Configuració, optimització i instal·lació de la xarxa de la seva empresa. Des de petites xarxes fins a xarxes amb gran número de connexions.

Virtualització de servidors

La virtualització és un sistema que permet compartir una màquina física per executar diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa que d'altra manera estarien sense aprofitar.

Còpies de seguretat

Ens encarreguem de realitzar còpies de seguretat a servidors locals i remots per a la recuperació de les seves dades en cas de pèrdua.

Contacti amb nosaltres