Microsoft Dynamics Nav

Microsoft dynamics nav

Solucions

Microsoft Dynamics Nav proporciona als usuaris solucions que satisfan les seves necessitats individuals de treball, podent personalitzar els seus menús. Els usuaris poden utilitzar els seus programes favorits de Microsoft Office sense necessitat de sortir dels centres de funcions. Redueixi costos d’aprenentatge i millori la productivitat amb un software amb un disseny i funcionament similar als altres productes i tecnologies de Microsoft.

Microsoft Dynamics Nav
Microsoft Dynamics Nav

Impulsi la seva empresa

Microsoft Dynamics Nav es basa en la investigació dels mètodes de treball del personal per oferir un entorn de treball intuïtiu. Els Centres de funcions de Microsoft Dynamics Nav proporcionen als empleats informació general i exhaustiva de les dades i les tasques més rellevants per a realitzar el seu treball.

La solució de gestió empresarial completa

Microsoft Dynamics NAV recopila les funcions de la seva empresa en un sistema integrat, que permet als usuaris treballar de forma ràpida i eficaç.

Microsoft Dynamics NAV

Departaments

Vendes i màrqueting

Vendes i màrqueting

Planificació

Planificació de recursos

RRHH

Recursos Humans

Projectes

Projectes

Serveis

Serveis

Magatzem

Magatzem i fabricació

Subministrament

Cadena de subministrament

Compres

Compres

Cartera

Cartera

Gestió Financera

Gestió Financera

Treball en equip

Prepari la seva empresa per la presa de decisions ràpides, treballant en equip mitjançant la connexió del personal als processos d’informació del personal als processos d’informació. Accedeixi fàcilment a les dades en temps real, indicadors de rendiment, tendències i oportunitats, posant a disposició del seu personal les eines personalitzades de generació d’informe. Generi automàticament informes pesronalitzats, exporti les dades a Excel, per un anàlisi addicional o presentació gràfica de les dades. Aconsegueixi informació ràpida i detallada del seu negoci, amb Microsoft Dynamics Nav i SQL Server. Millori el seu negoci en l’àmbit internacional mantenint vàries divises i l’ús de més de 30 idiomes.

Team

Contacti amb nosaltres