Comerç Electrònic

eCommerce

disseny web i ecommerce

Disseny de pàgines web

Dissenyem la pàgina web de la seva empresa amb una estructura responsive, un disseny innovador i adient al seu model de negoci.

Web Design
E-commerce

E-commerce

Posem a la seva disposició la creació d’una botiga on-line per a expandir l’abast de la seva activitat empresarial. Facilitant-li la gestió de tots els seus elements des d’un entorn de gestió molt intuïtiu.

Conector erp a la seva botiga online

Li proporcionem un sistema amb el qual pot connectar la seva botiga online amb el seu ERP. D’aquesta forma podrà sincronitzar productes, clients, comandes. D’aquesta manera evitarem treballs redundants, així com portar un millor control estadístic de la seva empresa.

Connector Web

Les nostres eines

Wordpress

WordPress

Aquest entorn de programació permet la creació d'una pàgina web molt personalitzable amb continguts dinàmics i fàcils de modificar des del seu panell de control.

Connector ERP Prestashop

Connector Dynamics NAV Prestashop

Sincronitzem la informació de Microsoft Dynamics NAV amb la vostra botiga on-line, així els canvis en Dynamics Nav es veuran reflectits en la Web Prestashop.

prestashop

Prestashop

El prestashop ens permet crear una botiga on-line amb diferents complements que amplien les possibilitats de comerç.

Connector ERP Magento

Conector Dynamics NAV
Magento

De la mateixa manera que amb Prestashop, disposem d'un mòdul per sincronitzar la informació amb el vostre e-commerce Magento.

Contacti amb nosaltres