Business Intelligence

Power Bi

POWER BI

Business Intelligence

De les dades al coneixement en minuts. Qualsevol dada, de qualsevol forma i en qualsevol lloc. Aquesta eina d’anàlisi empresarial posa el coneixement a l’abast de tota l’organització.

Power BI

Utilitzi les seves dades

La seva empresa necessita informació per prendre decisions a cada nivell i en temps real. Podrà estar informat en tot moment i des de qualsevol localització d’informació empresarial que l’ajudarà a fer créixer el seu negoci.

CREI panells de dades i gràfics

Dissenyi i estructuri les seves gràfiques, taules i mòduls d’informació de la forma que li resulti més còmoda.

PER A QUÍ ESTÀ dissenyat?

analistes

Per a analistes

De les dades al coneixement i a l'acció ràpidament. Connexió a centenars d'orígens, preparació senzilla de les dades i creació d'informes en qüestió de minuts.

TI

Per professionals de TI

Administració simplificada, compliment i protecció de les dades mentre es dóna accés als coneixements que els usuaris necessiten.

Aplicacions sense límit

Aplicacions sense límit

La plataforma integra extensibilitat per a permetre la ampliació de les seves funcionalitats a les necessitats de la seva empresa.

empresarials

Per a usuaris empresarials

Sempre informat. Panels en la web o el telèfon. Alertes en canviar les dades. Exploració de detalls en profunditat. Les dades al seu abast.

Negocis

Canvia la forma de fer negocis

Crei aplicacions per a cada tasca i integri una eficaç automatització dels fluxes de treball.

Interfície intuïtiva

Interfície intuïtiva

Panells i visualitzacions fàcils de crear i de configurar, amb una interfície molt similar a la dels productes d'Office.

Contacti amb nosaltres